2% pentru misiune

Daruieste 2% din impozit pentru misiunea mondiala


Daca esti angajat si platesti impozite pe venit, sau platesti impozite din alte venituri, poti deveni o persoana care contribuie la raspandirea Evangheliei in lume, fara sa trebuiasca sa mergi peste mari si tari personal.
CUM? Si in acest an, fiecare contribuabil din Romania poate dispune asupra unui procent de 2% din impozitul platit statului pe veniturile obtinute in anul precedent, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit, asa cum este si Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias. Acest sistem va ofera posibilitatea de a decide cum va fi folosita suma respectiva. Mentionam ca aceasta nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie si nici nu va costa nimic, ci este doar o parte din impozitul platit deja in bugetul de stat.

 

Ce trebuie sa fac?

1.In acest sens, puteti completa si depune formularul 230, intitulat Cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul anual, la sediul organului fiscal de la domiciliul dumneavoastra.

descarca AICI


2.Contribuabilii care in anul precedent au obtinut si alte venituri impozabile in afara salariului si care doresc sa directioneze 2% catre Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias, pot completa formularul 200, intitulat Declaratia speciala privind veniturile realizate

descarca AICI

Fisele sunt deja completate cu datele organizatiei noastre

Daca nu stiti suma exacta cat inseamna 2%, lasati rubrica sumei necompletata. O vor completa lucratorii Administratiei Financiare.


Formularele de cerere pot fi depuse personal la organul fiscal de domiciliu sau pot fi expediate prin posta (la organul fiscal), printr-o scrisoare recomandata la sediul organului fiscal de domiciliu, pana la data limita de depunere, si anume luna Mai.

 

Cum ne ajuta acesti bani?


Hotararea dumneavoastra de a directiona 2% din impozitul datorat statului catre fundatia noastra va reprezenta un ajutor real pentru

  • tinerii care doresc sa mearga in misiuni externe dar nu au toata suma necesara
  • pentru ca Agentia noastra de Misiune sa promoveze si sa slujeasca mai bine misionarii trimisi sau in pregatire 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!