Stiri de la misionari

Festivalul ProMisiune 2018

44321789 1929616600676544 746680828913778688 n

In luna august asa cum facem in fiecare an din 2006,organizam Festivalul Promisiune in cadrul caruia vin tineri din diferite parti ale Romaniei si din afara tarii pentru 4 saptamani.

O saptamana in care ne concentram atentia sa-L cunoastem pe Dumnezeu mai mult prin inchinare si invatatura,apoi 3 saptamani in care ne focalizam sa-L facem cunoscut pe Dumnezeu.

Read more ...

Dupa 3 ani, din nou spre Africa

africa lacriLACRY O.

Toamna isi face aparitia in atmosfera,incetul cu incetul. In aer se simte schimbarea, emotia, bucuria unui nou inceput… de an scolar, de noi lucrari, de munca. “Daca vei crede vei vedea Slava lui Dumnezeu” - Ioan 11:40 Acestea sunt cuvintele care îmi răsună în minte, când mă gândesc la călătoria care îmi stă în faţă!

Inima imi este plina de bucurie. Dupa trei ani...lungi, in care prin credinta am investit in relatii cu lucratori din Kenya, Dumnezeu ma ajuta sa ii pot vizita din nou si impreuna sa putem sluji.

Read more ...

Slujind printre refugiaţi- familia Ene

40357246 2097094123657003 8016503810274885632 nFamilia Ene a plecat la jumătatea lunii Octombrie în Iordania unde vor lucra cu familii de refugiați.

”Vom face vizite familiilor de refugiați, vom distribui alimente și lucruri necesare pentru ei și vom lucra și într-o școală creștină speciala pentru copiii refugiați.

Asa cum poate știți acești oameni au fost nevoiți sa fuga din cauza războiului și au pierdut tot ce aveau, unii din ei au pierdut copiii, soție, soț, mama, tata. E greu sa îți imaginezi prin ce traume au trecut copilașii care acum încearcă sa supraviețuiască într-o ţară străină, fără unul dintre părinți sau poate amândoi părinții au murit în război.

Read more ...

Vești din misiunile din Asia

map of asiaDupă mulţi ani de slujire în Asia de Est, Pavel & Roxana se întorc acasă!

”Din nou în România! După 10 de ani în acestă provincie în Asia- în total 13 ani (16 ani pentru Roxana)  - este timpul să luăm o pauză de 6 luni, să ne odihnim un pic și să ne reîncărcăm bateriile pentru sezonul următor. Într-un fel, se simte ca şi cum am începe acum! Mulţumim că rămâneţi alături de noi în tot acest timp!”

Când ai evanghelizat vreodată 1 milion de persoane?- vești de la Dana și Vili 

”În scrisoarea trecută vă povesteam că am ajuns fizic în misiune pe 4 continente. Chiar dacă totuși suntem pe termen lung în India acum și numărul țărilor în care am putut călători este redus, Dumnezeu ne ajută să ajungem în multe locuri în lume prin darurile pe care le-a pus în noi.

Read more ...

Dana si Vili- pe al 4lea continent in misiune

33060345 10156510669310337 2439380908315246592 n

 La final de aprilie am mers pentru câteva săptămâni într-o misiune umanitară în Tonga, pentru a ajuta rudele soțului mei afectate de ciclonil devastator Gita. 

Dincolo de faptul că am putut face multe acolo și am cunoscut o cultură interesantă, total diferită de cea europeană, am realizat că am ajuns cu ajutorul lui Dumnezeu în 4 continente ale lumii în misiune (Asia, Europa, Africa, Australia). Pentru Viliami este al 3-lea.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi cu rugaciunea și financiar. 

Afla mai multe despre noi în ultima noastră scrisoare de rugăciune de mai jos.

 

 

Read more ...

Stiri din misiunea transculturala

Usi deschise în Croaţia

Sunt 3 ani de când am primit permisul de ședere şi ne-am mutat în Croația. Înca de la început Domnul ne-a vorbit de a nu disprețui începuturile mici, și așa am și făcut, am ales sa nu ne lăsăm conduși de puterea noastră ci de Duhul Sfânt care schimbă vieți. Desigur ca uneori e descurajator, atunci când nu vedem roade, dar vedem că împărăția lui Dumnezeu se lărgește în fiecare zi aici în Croația.

Anul trecut am început să vedem mai multe uși deschise în lucrarea noastră cu copiii, şi prin a încuraja noi creştini în zona noastră.

Read more ...

DMC Firewall is a Joomla Security extension!