Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

“Mergeți și faceți ucenici”

Jul 26 2019

mergeti

“Mergeți și faceți ucenici…” - acestea sunt cuvintele care îmi răsună în minte când mă gândesc la DTS (Școala Internațională de Ucenicie) pe care o pregătim in perioada aceasta. Avem chemarea de a face ucenici și în același timp, de a fi ucenici. Ucenicii lui Isus, care umblă în fiecare zi cu El, ascultă, învață și spun și altora.


Toamna aceasta dorim să dăm startul unui nou DTS la Mediaș. Intentionam sa fie un timp de cunoaștere a lui Dumnezeu, a descoperirii și a umblării în darurile pe care le-am primit de la El, un timp de a învăța să mergem prin credință într-un mediu sigur, în care oricine poate învăța si din greșeli.
Suntem încurajați de faptul că majoritatea profesorilor au răspuns pozitiv invitației noastre de a veni să predea și să fie la dispoziția viitorilor studenți. De asemenea suntem mulțumitori pentru toți acei tineri interesați să facă o schimbare în viața lor și ne-am bucura să se mai alăture și alții. El este credincios și credem că va fi un timp roditor!
Ne dorim ca această călătorie de 5 luni să fie ca o piatră de aducere aminte, atât pentru participanți, cât și pentru noi cei impicați în școală.
Mulțumim că vă rugați pentru noi! - Moni E

Our website is protected by DMC Firewall!