Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

O mana intinsa

Jul 26 2019

O mana intinsa

“Omul milostiv va fi binecuvantat, pentru ca da saracului din painea lui.” Proverbe 22:9

Din cauza trecutului pe care l-am avut pot înțelege ce înseamnă să nu ai ce manca, sa te plimbi pe strada și sa te bucuri ca ai găsit prune verzi ca sa-ți mai stăpânești foamea și sa dormi ca sa uiți de foame, pentru ca prin acestea am trecut si eu.


Imi amintesc ca am avut o zi în care ma-m bucurat ca am găsit pâine mucegăita cu untura și am mâncat (mie care nu îmi place untura).
Acum, cand ma implic si într-un azil de bătrâni, am auzit o discuție intre doua persoane. Discutau ca au început sa dea o masa calda familiilor nevoiase. Ceva ma indemna in inima mea ca e bine sa ma implic in aceasta, pentru ca atâta bine mi-a făcut Dumnezeu și m-a binecuvântat încat am zis ca vreau sa fiu o binecuvântare pentru alții. Si am langa mine si o echipa extraordinara care se implica.
Merg săptămânal în vizita la azil și încerc sa ofer dragoste oamenilor în vârstă. Si, de asemenea, facem mâncare pentru oamenii nevoiasi și ii servim o masa calda. - Florina S.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd