Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Știri din Etiopia

Jul 26 2019

Stiri din Etiopia

Experienta etiopiana de aceasta data a fost puțin mai diferita și poate mai ușoară decât prima data, deoarece știam deja anumite lucruri despre cultură. Prin harul lui Dumnezeu am reușit sa ajung în diferite orașe și sate din Etiopia, unde am întâlnit lucrători ai Împărăției și am putut sa văd și sa fiu parte la lucrările în care sunt implicați. În fiecare localitate în care am fost am văzut nevoia mare de lucrători pentru extinderea Împărăției. Aici bătăliile spirituale sunt parca mai intense și sunt multe domenii în care diavolul ține oamenii captivi, oprindu-i sa guste din Adevăr.


Una dintre lucrările în care am slujit în ultimele săptămâni împreună cu o altă româncă, a fost cu familiile sărace. Am încercat sa aducem incurajare și speranța în provocările prin care ei trec și sa ii binecuvantam cu ceea ce am avut pentru nevoile lor zilnice. Suntem recunoscătoare pentru tot ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi și prin noi în acest timp aici și credem și ne rugam ca El sa continue sa-Si desăvârșească lucrarea.
Mulțumesc pentru rugăciunile voastre. Dumnezeu chiar ne-a purtat de grija și ne a protejat pana acum. Continuați sa va rugați pentru protecția noastră și ca Dumnezeu sa continue sa ridice lucrători pentru Împărăția Lui. - Alina

Our website is protected by DMC Firewall!