Stiri de la misionari

Dana si Vili- pe al 4lea continent in misiune

33060345 10156510669310337 2439380908315246592 n

 La final de aprilie am mers pentru câteva săptămâni într-o misiune umanitară în Tonga, pentru a ajuta rudele soțului mei afectate de ciclonil devastator Gita. 

Dincolo de faptul că am putut face multe acolo și am cunoscut o cultură interesantă, total diferită de cea europeană, am realizat că am ajuns cu ajutorul lui Dumnezeu în 4 continente ale lumii în misiune (Asia, Europa, Africa, Australia). Pentru Viliami este al 3-lea.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi cu rugaciunea și financiar. 

Afla mai multe despre noi în ultima noastră scrisoare de rugăciune de mai jos.

 

 

Read more ...

Stiri din misiunea transculturala

Usi deschise în Croaţia

Sunt 3 ani de când am primit permisul de ședere şi ne-am mutat în Croația. Înca de la început Domnul ne-a vorbit de a nu disprețui începuturile mici, și așa am și făcut, am ales sa nu ne lăsăm conduși de puterea noastră ci de Duhul Sfânt care schimbă vieți. Desigur ca uneori e descurajator, atunci când nu vedem roade, dar vedem că împărăția lui Dumnezeu se lărgește în fiecare zi aici în Croația.

Anul trecut am început să vedem mai multe uși deschise în lucrarea noastră cu copiii, şi prin a încuraja noi creştini în zona noastră.

Read more ...

Tinerii olteni pleaca spre natiuni

Cu 3 ani în urma când ne-am mutat în Craiova unul dintre visele pe care le aveam era să vedem tineri din Oltenia care îl vor cunoaște pe Dumnezeu și inima Lui pentru națiuni și vor fi gata să meargă ei înșiși în misiune. Am fost surprinși să vedem acest vis împlinit într-un timp atât de scurt.

Suntem bucuroși că tinerii din Oltenia au înțeles inima lui Dumnezeu pentru națiuni și ei înșiși au vrut să meargă să binecuvinteze națiuni.

 

Read more ...

Credincioasele din templul lui Ganesh

dd

 

Dana si Vili au ajuns inapoi in India in iunie-august. Ei multumesc Domnului pentru viza de termen lung pe care au primit-o. 

Acestea sunt stirile lor si ceea ce Dumnezeu lucreaza in mod minunat printre familiile afectate cu SIDA cu care lucreaza, dar si in alte lucrari.  

 

  

Read more ...

Povestea unei chemari la misiune

rebe

Rebeca a auzit chemarea Domnului la misiune si a raspuns afirmativ. Ea slujeste astazi pe termen lung printre oamenii neevanghelizati din Himalaya.

Asculta mai jos povestea ei redata intr-un interviu realizat de Canalul crestin AlfaOmega TV.

Read more ...

Our website is protected by DMC Firewall!