Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

“Mergeți și faceți ucenici”

Jul 26 2019

mergeti

“Mergeți și faceți ucenici…” - acestea sunt cuvintele care îmi răsună în minte când mă gândesc la DTS (Școala Internațională de Ucenicie) pe care o pregătim in perioada aceasta. Avem chemarea de a face ucenici și în același timp, de a fi ucenici. Ucenicii lui Isus, care umblă în fiecare zi cu El, ascultă, învață și spun și altora.


Toamna aceasta dorim să dăm startul unui nou DTS la Mediaș. Intentionam sa fie un timp de cunoaștere a lui Dumnezeu, a descoperirii și a umblării în darurile pe care le-am primit de la El, un timp de a învăța să mergem prin credință într-un mediu sigur, în care oricine poate învăța si din greșeli.
Suntem încurajați de faptul că majoritatea profesorilor au răspuns pozitiv invitației noastre de a veni să predea și să fie la dispoziția viitorilor studenți. De asemenea suntem mulțumitori pentru toți acei tineri interesați să facă o schimbare în viața lor și ne-am bucura să se mai alăture și alții. El este credincios și credem că va fi un timp roditor!
Ne dorim ca această călătorie de 5 luni să fie ca o piatră de aducere aminte, atât pentru participanți, cât și pentru noi cei impicați în școală.
Mulțumim că vă rugați pentru noi! - Moni E

Our website is protected by DMC Firewall!