Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

O mana intinsa

Jul 26 2019

O mana intinsa

“Omul milostiv va fi binecuvantat, pentru ca da saracului din painea lui.” Proverbe 22:9

Din cauza trecutului pe care l-am avut pot înțelege ce înseamnă să nu ai ce manca, sa te plimbi pe strada și sa te bucuri ca ai găsit prune verzi ca sa-ți mai stăpânești foamea și sa dormi ca sa uiți de foame, pentru ca prin acestea am trecut si eu.


Imi amintesc ca am avut o zi în care ma-m bucurat ca am găsit pâine mucegăita cu untura și am mâncat (mie care nu îmi place untura).
Acum, cand ma implic si într-un azil de bătrâni, am auzit o discuție intre doua persoane. Discutau ca au început sa dea o masa calda familiilor nevoiase. Ceva ma indemna in inima mea ca e bine sa ma implic in aceasta, pentru ca atâta bine mi-a făcut Dumnezeu și m-a binecuvântat încat am zis ca vreau sa fiu o binecuvântare pentru alții. Si am langa mine si o echipa extraordinara care se implica.
Merg săptămânal în vizita la azil și încerc sa ofer dragoste oamenilor în vârstă. Si, de asemenea, facem mâncare pentru oamenii nevoiasi și ii servim o masa calda. - Florina S.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!