Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Știri din Etiopia

Jul 26 2019

Stiri din Etiopia

Experienta etiopiana de aceasta data a fost puțin mai diferita și poate mai ușoară decât prima data, deoarece știam deja anumite lucruri despre cultură. Prin harul lui Dumnezeu am reușit sa ajung în diferite orașe și sate din Etiopia, unde am întâlnit lucrători ai Împărăției și am putut sa văd și sa fiu parte la lucrările în care sunt implicați. În fiecare localitate în care am fost am văzut nevoia mare de lucrători pentru extinderea Împărăției. Aici bătăliile spirituale sunt parca mai intense și sunt multe domenii în care diavolul ține oamenii captivi, oprindu-i sa guste din Adevăr.


Una dintre lucrările în care am slujit în ultimele săptămâni împreună cu o altă româncă, a fost cu familiile sărace. Am încercat sa aducem incurajare și speranța în provocările prin care ei trec și sa ii binecuvantam cu ceea ce am avut pentru nevoile lor zilnice. Suntem recunoscătoare pentru tot ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi și prin noi în acest timp aici și credem și ne rugam ca El sa continue sa-Si desăvârșească lucrarea.
Mulțumesc pentru rugăciunile voastre. Dumnezeu chiar ne-a purtat de grija și ne a protejat pana acum. Continuați sa va rugați pentru protecția noastră și ca Dumnezeu sa continue sa ridice lucrători pentru Împărăția Lui. - Alina

Our website is protected by DMC Firewall!