Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Comunitate

Jul 26 2019

comunitate 1 comunitate 2

Viața în comunitatea TPM Mediaș este frumoasă, cu multe oportunități, binecuvântări, bucurii, momente frumoase, momente când ne rugam unii pentru alți și încurajari în vremuri mai puțin bune.

Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi, și de aceea suntem plini de bucurie. Psalmi 126:3

Dar exista și o parte mai puțin plăcută, atunci când cei dragi după o perioada de dedicare, pleacă.

comunitate Estera

 

“Timpul meu la TPM Mediaș a fost unul dintre cele mai prețioase din viata mea. Locul unde am crescut în relația cu El, unde am învață cum să mă relaționez cu oamenii. Locul unde am descoperit cine sunt eu, de fapt, am crescut în identitatea mea, mi-am descoperit abilitațile și darurile și am avut oportunitatea să le pun în aplicare. O comunitate care mi-a acordat încredere și mi-a oferit har. Lucruri care mi-au fost apoi de mare ajutor în misiunea transculturala în China unde am putut să împărtășesc și acolo valorile pe care mi le-am însușit la TPM Mediaș. Rugăciunile și susținerea ce am primit-o de aici sunt de neprețuit!
El m-a adus în România, la Craiova, pentru o perioada, iar mai apoi în Franța, unde continui să explorez alte domenii din misiune. De acolo călătoresc să binecuvântez și alte națiuni pe termen scurt mai mult prin mijlocire și incurajare.” - Estera B.

 

comunitate Rebeca

 

"Tineri pentru Misiune Mediaș este parte din familia mea, aici am crescut și m-am format ca lucrător. Îi mulțumesc Domnului pentru oamenii care i-a pus în jurul meu fiind aici.
Sunt multe schimbări care s-au întâmplat în viata mea anul acesta. După 3 ani de lucrare în Nepal, în martie 2019 m-am reîntors în România, unde și slujesc pentru o perioadă. Dumnezeu l-a adus înaintea mea pe Benjamin și anul acesta, în septembrie, ne vom căsători.
După un timp de rugăciune împreuna, am simțit călăuzire spre lucrarea “Împuternicind Lideri pentru Succes” din Cluj. Care face parte din Tineri pentru Misiune, de asemenea. Aici, suntem implicați într-un grup de plantare de biserica, unde ne întâlnim regulat pentru a-L face cunoscut pe Dumnezeu. De asemenea, suntem implicati în construcția de case pentru oamenii în nevoie. Aceasta ne deschide uși si legam relații pentru răspândirea Împărăției Lui Dumnezeu.
Mulțumesc mult tuturor care sunteți parte cu mine în lucrarea de misiune!" - Rebeca S.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!