Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Un nou membru in familia TPM Mediaş

Mar 13 2019

Un nou membru in familia TPM MediaşAdriana e din Copsa Mare, un rod al lucrarii Restore din Brateiu, care a fost doritoare sa il cunoasca pe Dumnezeu la un nivel mai profund. Datorita faptului ca nu avea transport pentru scoala din Medias, am cautat solutii impreuna cu mentora ei, Miha Kuhnert, si am simtit ca baza TPM Medias ar fi un loc bun pentru ea, pentru urmatorul sezon, pana cand isi termina scoala (liceul). Ne bucuram de ea, de inima ei deschisa si cand suntem impreuna este implicata in lucrarea King’s Kids impreuna cu Miha si Danny. Ea este implicata in Copsa Mare in biserica ei la inchinare si la grupul de copii.

O nevoie de rugaciune pentru ea ar fi intelepciune in decizia de a continua sau nu liceul si resurse pentru acest aspect.

“Ma bucur mult ca sunt la baza. De cand am venit ma simt bine cu oamenii de aici. Imi place ca ne strangem cu fetele si avem lauda si inchinare. Ma simt relaxata si in largul meu. Sunt binecuvantata ca pot sa fiu in comunitatea aceasta.” - Adriana

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd