Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pray and Go!

Mar 13 2019

Pray and GoEste o unealta de a motiva generatia noastra la rugaciune si evanghelizare.

Si noi, ca lucratori am fost provocati la randul nostru sa fim parte din astfel de proiecte. Si parca ne-au dat avant si mai mult curaj de a aborda oameni pe strada sau in diferite contexte.

Cand te rogi, lucrurile se schimba.

Si chiar am vazut oameni care aparent par dezinteresati, dar pornind o discutie cu ei, ne dadeam seama ce insetati sunt oamenii dupa fericire, pe care o cauta in locuri gresite.

Eram in piata din Medias si daruiam Noi Testamente oamenilor.

Si tot plimbandu-ne pe acolo am trecut de doua ori pe langa un tanar ce vindea ceva legume si datorita lipsei clientilor se juca pe telefon. Aveam indemnul sa ii dau si lui un Nou Testament, dar evitam, gandindu-ma ca o sa ma refuze, mai ales ca il deranjez de la joc. Mi-am facut curaj sa-l intrerup si spre surprinderea mea, a stat ceva timp sa ne asculte, lasand telefonul deoparte, ba mai mult - parea interesat.

Folosim aceasta unealta cu adolescentii si tinerii din zona Medias, dar anul acesta am vrea sa o folosim si la alte grupuri de tineri din tara.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!