Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

King’s Kids

Mar 13 2019

King's Kids

Demult am simţit chemarea lui Isus de a chema tineri care au potenţial de a duce mai departe moştenirea, de a face la rândul lor ucenici pentru Isus.

Și în septembrie am reuşit să ne întâlnim pentru prima dată cu un grup de 12 tineri.

Împreună cu Siril, o misionară din Norvegia, încercam să implementăm principiile King’s Kids (TPM), principiile biblice după care noi ne ghidăm ca mişcare.

Acum ne pregătim, prin întâlniri lunare, pentru a putea duce Evanghelia în zona Dobrogei vara viitoare.

 

 

“Pentru mine a fi parte din grupul de misiune înseamnă o pregătire pentru perioada în care pot arăta oamenilor dragostea lui Isus. Aici pot învăţa ce înseamnă cu adevărat misiunea și anume să renunț la mine însumi pentru ceilalți.” - D.B.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!