Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Un cadou deschis

Nov 16 2018

cadou

Natura impodobita cu o haina multi colora si mireasma ultimelor roade te imbie la a contempla si a reflecta… anul este pe terminate, cat din ceea ce mi-am propus acest an, am realizat?

O data cu anotimpul rece vin si provocarile. Ce cadou voi primi acest an? Ce cadou voi face? Unde voi petrece concediul?

Hai cu noi!!! Vrei sa fii tu, un CADOU? Vrei sa fii o bucurie pentru cei din jur?

Si acest an am dori sa fim o binecuvantare pentru zona Medias. “Un cadou deschis” este un proiect anual in care mergem in zone strategice din Medias si oferim: un zambet cald, un pahar de ceai fierbinte, o Biblie si rugaciune trecatorilor.


Daca raspunsul tau este da, te asteptam in perioada 10-19 dec 2018 la baza noastra de misiune din Medias. 

 

Our website is protected by DMC Firewall!