SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Personal si voluntari noi la TPM Medias

Feb 07 2018

Viaţa în comunitatea TPM Mediaș este frumoasă şi ne place să o numim `viaţă îmbelşugată` , şi asta pentru că avem ocazia să cunoaştem atât de mulţi oameni- oameni talentaţi, cu multe şi diferite daruri prin care fiecare dintre noi este îmbogăţit.

Dar, dincolo de aceste părţi frumoase pe care le are viaţa trăită în comunitatea TPM,  este şi acea parte mai puţin frumoasă, când oamenii care ne-au devenit dragi, pleacă!

 

 

Si-au incheiat slujirea la noi

La începutul lunii Ianuarie Andreia Coroian şi Mihai Petrean care au fost cu noi pentru o perioadă de câţiva ani, s-au mutat, ei s-au alăturat familiei Tineri Pentru Misiune din Cluj.

Andreea a slujit alături de TPM Mediaş timp de nouă ani. Recent, Dumnezeu i-a vorbit de o schimbare, iar asta sa concretizat în mutarea ei la Cluj. Ea este acum parte a familie TPM din Cluj(Borhanci), va continua să îl slujească pe Dumnezeu acolo.

Mihai care a slujit alături de noi timp de aproximativ 3 ani, s-a alăturat echipei ELS din Cluj (Baciu) şi continuă să se implice în slujire acolo.

...Si Domnul ne trimite altii

În acelaşi timp, Dumnezeu continuă să ne trimită oameni noi, prin care binecuvintează comunitatea noastră şi care sunt un ajutor pentru noi.

Moni Bidu este din Suceava. Ea a terminat SBI-ul (Scoala de interpretare a Bibliei) în urmă cu câțiva ani la TPM Mediaş şi a mers de mai multe ori alături de noi, în diferite ţări, în misiuni pe termen scurt. Din luna Octombrie 2017, ea s-a alaturat echipei noastre  pentru o perioadă nedefinită.

Alina Curic este o romancă crescută în Italia, ea a făcut DTS-ul(Scoala de Misiune) şi SBI-ul la TPM Mediaş.

Ionuţ Goia este din Alba Iulia, şi el a terminat DTS-ul, anul trecut în cadrul campusului nostru. Atât Alina cât şi Ionuţ, în urma acestori şcoli, au ales să ajute şi să binecuvinteze comunitatea TPM Mediaş pentru un timp de trei luni!DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd