Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Redirectioneaza 2% pentru baza de misiune

Feb 05 2018

2Nu te costă nimic să crești cu un grad temperatura în baza de misiune a TPM Mediaș

Redirecționează 2% din venitul tău pentru sistemul de încălzire al Fundației noastre!

Fie că ești angajat sau pensionar poți dona 2% din impozitul tău pe venit pentru repararea sistemului de încălzire de la Fundația “Tineri Pentru Misiune Mediaș”. Contribuabilii persoane fizice pot redirecționa 2% din impozitul pe venit către organizația noastră (care ar ajunge, neredirecționat, la bugetul statului sau alte organizații pe care le decide statul).

Poți face aceasta în 3 pași foarte simpli:

Pasul 1

Download-ează declarația 230 gata completată cu datele fundației de aici doc sau pdf

Declaratia 230 pdf

Declaratia 230 doc

Pasul 2

Completează-ți datele personale la secțiunea ” I ” din declarație

Pasul 3

Depune declarația la biroul ANAF la care ești înscris (aici afli unde este biroul ANAF la care ești arondat în funcție de domiciliul tău stabil - https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm)

sau

trimite-o prin postă recomandat la adresa biroului ANAF la care ești arondat în funcție de domiciliul tău stabil - de aici afli adresa e acelasi link ca mai sus

sau

trimite-o simplu prin postă la adresa noastră (TPM Medias, Str. Angărul de jos 28, Mediaș, Sibiu, 551252) pana la data limita 15 mai 2018 și ne vom asigura noi că ajunge unde trebuie.

Important: dacă ai o identificare electronica la ANAF poți depune formularul 230 direct pe contul deschis online

Trebuie să știți că redirecționarea este gratuită, adică nu plătiți nimic pentru completarea formularului și depunerea lui (dacă alegi să îl trimiți prin postă te va costa timbrul).

DMC Firewall is a Joomla Security extension!